Enkelt recept på mumsfika!
Nu ska jag lära er något så lätt och så mumsigt!!
En del kanske redan kan det så...aa..bra för er..men
för er som inte kan och vill/behöver något gott att bjuda
på eller mumsa på så kommer här ett superenkeltrecept!
Du behöver:
-Persikohalvor (köpta på burk)
-Sockerkaksmix (såndär man köper färdigt i butik) (citron godast enligt mig!
men vanlig funkar också mycket bra!)
-Ungsform
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2025302/images/2011/img_3584_137652862.jpg)
*Lägg persikohalvorna med "gropen/hålet" neråt, som bilden visar
!Häll inte bort saften!!
*Häll sedan sockerkaksmixen mellan/runt om persikorna
*Sedan häller du på saften från persikorna på smeten
*Stoppa i ugnen på c:a 175-225 grader
*Ta ut när smeten fått en gyllenbrun färg
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2025302/images/2011/img_3585_137653491.jpg)
Servera sedan en persikohalva och lite smet till vaniljglass!
Supergott och superenkelt!
En del kanske redan kan det så...aa..bra för er..men
för er som inte kan och vill/behöver något gott att bjuda
på eller mumsa på så kommer här ett superenkeltrecept!
Du behöver:
-Persikohalvor (köpta på burk)
-Sockerkaksmix (såndär man köper färdigt i butik) (citron godast enligt mig!
men vanlig funkar också mycket bra!)
-Ungsform
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2025302/images/2011/img_3584_137652862.jpg)
*Lägg persikohalvorna med "gropen/hålet" neråt, som bilden visar
!Häll inte bort saften!!
*Häll sedan sockerkaksmixen mellan/runt om persikorna
*Sedan häller du på saften från persikorna på smeten
*Stoppa i ugnen på c:a 175-225 grader
*Ta ut när smeten fått en gyllenbrun färg
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2025302/images/2011/img_3585_137653491.jpg)
Servera sedan en persikohalva och lite smet till vaniljglass!
Supergott och superenkelt!
Kommentarer
Trackback